Jelier Schoenmode

Sinds 1999 zijn wij met onze schoenewinkel gevestigd in Puttershoek. Als schoenenwinkel staan wij voor comfort en kwaliteit, daarom verkopen wij vooral de beste merken. Ons deskundig personeel helpt u graag bij het zoeken naar een paar passende schoenen en geeft u graag advies.

Steeds meer richten wij ons op een dames en heren collectie die tevens geschikt is voor correctiezolen. Deze collectie bestaat uit modische en klassieke modellen. Daar wij de kennis in huis hebben van de podoloog en veel te maken hebben met correctiezolen en de hierbij gepaard gaande klachten kunnen wij u hierbij met de juiste schoenen optimaal helpen.

In onze collectie hebben wij verschillende breedtemate. Ook hebben wij schoenen met zacht materiaal voor diabetes, reumatische of zeer gevoelige voeten.

Sinds 1 september 2005 bestaat onze podologiepraktijk. Dhr. Jelier is geregistreerd als podoloog A en B tevens erkend door de zorgverzekering. Voor meer informatie over de podologie klik op ‘Jelier podologie’

U kunt bij ons ook terecht voor aanpassingen aan schoenen om het loopcomfort nog meer ter verhogen.

Door de unieke combinatie en samenwerking van onze schoenewinkel en onze podologiepraktijk kunnen wij voet- en houdingsklachten oplossen of voorkomen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van aanbiedingen en kortingsacties!

Podologiepraktijk

Jelier Podologiepraktijk
Oranjeplein 21
3297 CV Puttershoek

Schoenmode

Jelier Schoenmode
Oranjeplein 21
3297 CV Puttershoek

Openingstijden

Zondag & maandag
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

Zaterdag
09:30 - 16:00

Wij hebben geen koopavond!

Telefoon

 +31 (0) 78 676 1679