Onderhoud en kosten

Onderhoud zooltjes
Bij normaal gebruik gaan (stevige) zooltjes ongeveer 1,5 jaar mee. Bij gebruik van zachte dempende materialen is de levenduur gemiddeld 1 jaar. Na deze periode is het raadzaam de zolen door ons te laten controleren.
Het is vrijwel altijd mogelijk om tussentijds de leren dekjes te vervangen. Voorkom dat de zooltjes overmatig nat worden. Wij raden u aan om na 12 maanden de zooltjes even te laten controleren. U moet hiervoor zelf een afspraak maken.

Kosten
Gemiddeld kosten de therapiezolen in totaal ongeveer €219.95 euro (inclusief BTW). Dit bedrag bestaat uit: consult en onderzoek, het vervaardigen van maatwerk therapiezolen en, zonodig, nacontrole. Voor een extra paar zolen rekenen wij vanaf €174,95 euro. Kinderzolen kosten €174.95 euro. Vanaf 16 jaar rekenen wij de volwassen prijs.
Wanneer de zorgverzekeraar het toestaat dan zullen wij rechtstreeks, electronisch, declareren.Dit is nog niet bij alle zorgverzekeraars mogelijk. Dit houd in dat u het volledige bedrag aan ons betaald en hem zelf indien bij zorgverzekering, die dan het bedrag dat u vergoedt krijgt aan u betalen.
Bij de meeste zorgverzekeringen krijgt u ieder jaar opnieuw een vergoeding, zodat u klachten kunt blijven voorkomen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van aanbiedingen en kortingsacties!

Podologiepraktijk

Jelier Podologiepraktijk
Oranjeplein 21
3297 CV Puttershoek

Schoenmode

Jelier Schoenmode
Oranjeplein 21
3297 CV Puttershoek

Openingstijden

Zondag & maandag
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

Zaterdag
09:30 - 16:00

Wij hebben geen koopavond!

Telefoon

 +31 (0) 78 676 1679