Onderzoek

Bij een eerste onderzoek neem ik met u door welke klachten er op dit moment zijn en of er klachten in het verleden geweest zijn die nu mogelijk weer opspelen.

Als eerste wordt er digitaal een scan van de voeten gemaakt. Op het computerscherm is dan de afdruk van de voeten te zien. Deze afdruk geeft gelijk een indicatie van de stand van de voeten.

De digitale afdruk van de voeten is te vergelijken met een foto die opgeslagen wordt in de computer. Hierdoor is het mogelijk om bij een volgend onderzoek de vooruitgang te bekijken. Bij veel gebruikte “blauwdrukken” en de “schuimbakjes” is dat niet mogelijk omdat die gebruikt worden om de inlegzolen te maken.

Vervolgens wordt er een voet en houdingsonderzoek gedaan om te kijken waar de klachten zich bevinden en waardoor ze zijn ontstaan. De oorzaak van de klacht kan zich namelijk op een andere plaats bevinden dan dat de pijn zich voordoet.

 

Hierbij zit u in een behandelstoel om de voeten (en knieen) te inspecteren en te testen. Afhankelijk van de klachten zal er ook heup- en rugtesten worden gedaan zodat er een kompleet overzicht ontstaat van de klachten.

Meestal wordt er ook gemeten of er beenlengteverschil is waardoor ook veel klachten ontstaan.

Mochten de klachten niet alleen met inlegzolen zijn op te lossen, dan ben ik bereid om met uw fysiotherapeut of uw (arbo-)arts te overleggen. Mochten er aanpassingen aan de schoenen gedaan moeten worden, dan is dat bij ons mogelijk zodat wij een totaalpakket aan oplossingen kunnen bieden.

Het onderzoek duurt ca 45 minuten.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van aanbiedingen en kortingsacties!

Podologiepraktijk

Jelier Podologiepraktijk
Oranjeplein 21
3297 CV Puttershoek

Schoenmode

Jelier Schoenmode
Oranjeplein 21
3297 CV Puttershoek

Openingstijden

Zondag & maandag
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

Zaterdag
09:30 - 16:00

Wij hebben geen koopavond!

Telefoon

 +31 (0) 78 676 1679